Banner 22 1

Alkategóriák

MILTON ROY EUROPE

Milton Roy a világ egyik legnagyobb és legszélesebb termékválasztékkal rendelkező vegyszeradagoló szivattyú gyártója. Az adagolószivattyúkon kívül ipari keverők, pneumatikus elzáró szelepek és egyéb technológiai elemeket gyárt. Termékeit kiterjedt disztribútor hálózaton keresztül a világ számos országába értékesíti.

DP PUMPS

A KSB alá tartozó holland DP-Pumps gyárában a legkorszerűbb technológia használatával fejlesztik a szivattyúkat. Legismertebb termékeik a DPV sorozatú centrifugálszivattyúk, illetve a szivattyúikból összeállított nyomásfokozó állomások. A készülékeiket elsősorban víz keringetésére, nyomásfokozásra, öntözésre vagy ipari folyamatok ellátására használják.

YAMADA

A YAMADA CORPORATION (Japán) 1905 óta gyárt ipari szivattyúkat. A YAMADA EUROPE cég 1986-ban alakult meg a holland HENGELO városában a YAMADA CORPORATION és egy holland cég összeolvadása eredményeként. 1999 óta a YAMADA EUROPE 100%-os leányvállalata lett a YAMADA CORPORATION-nek.

FINISH THOMPSON

A Finish Thompson ipari szivattyúkat tervező és gyártó vállalat. Elsősorban a vegyipar számára gyártanak hordókeverő, -lefejtő szivattyúkat, illetve mágneskuplungos centrifugálszivattyúkat.

Sulzer

A svájci székhelyű Sulzer vállalat vezető szerepet tölt be a szivattyúgyártás területén. Szakterületük a különböző típusú folyadékok szivattyúzása, keverése, szétválasztása. Általunk forgalmazott termékeik az iszapszivattyúk, illetve a víztelenítő szivattyúk, amelyekből lakossági, valamint építőipari típusok is elérhetőek.

KIRLOSKAR

KBL (Kirloskar Brothers Limited) vállalatot 1888-ban alapították és mára India legnagyobb (világ nyolcadik) szivattyúgyártójaként tartják számon (forgalom: 1,2 milliárd USD/év).

PUMPEX

A 37 éve működő svéd Pumpex a világ egyik vezető búvárszivattyú gyártója. Több, mint 70 országban rendelkezik helyi képviselettel. A Pumpex cég folyamatosan, a világpiac igényeinek megfelelően fejleszti termékeit.

TOYO

A Toyo szivattyúkat Japánban gyártják. Az európai összeszerelő gyáregység Belgiumban található. A szivattyúk nagyrésze NIVELLES-ből kerül leszállításra. Több, mint 60 éves gyártói tapasztalattal és több ezer szivattyú üzembe helyezésével rendelkezik a keverőfejes kotrószivattyúk értékesítésében vezető cég. A Toyo szivattyúkat kifejezetten nagy mennyiségű iszap, hordalék, szemcsés közeg, kavics kitermelésére fejlesztették ki. A munka egyszerűen és gyorsan végezhető a nagy teherbírású búvárszivattyúk segítségével.

PAPANTONATOS

A PXPUMPS szennyvízátemelő szivattyúk gyártója a 25 éves szennyvíz szivattyúzási tapasztalattal rendelkező Papantonatos görög vállalat. A cég évek óta foglalkozik szivattyúk gyártásával, folytatva a már sokak által ismert svéd Pumpex gyár hagyományait. Céljuk egy olyan magas műszaki- és technikai színvonalú szivattyú létrehozása, amely minden beépítési helyen, bármely körülmények között, hosszú élettartamú megoldást jelent.

MST Hockenheim

Az MST Hockenheim név minőséget jelent az uszodai és ipari vízkezelési mérés- és szabályozástechnikában. A műszerek megfelelnek az EU által előírt követelményeknek. A termékskála tartalmaz pH-, redox (ORP), klór, klórdioxid és vezetőképesség mérő- szabályozó műszereket. A kiváló minőség, könnyű kezelhetőség.

WALCHEM

A Walchem cégcsoport 25 éves működése során vezető pozíciót szerzett az online analitikus műszerek és elektromos adagoló szivattyúk gyártásában. A Walchem cég küldetésének része, hogy egységesítse a műszerek és szivattyúk működéséhez elengedhetetlen elektromos technológiát a vegyipari vezérlés terén.

SENSOREX

A Sensorex céget 1972-ben alapították, mára világelső a vízkezelési szondák, érzékelők gyártásában. Mintegy 2000 féle pH, redox potenciál, vezetőképesség, oldott oxigén, klórdioxid szondát, valamint a beépítésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges kiegészítőket gyártanak. A gyártó üzemük az Amerikai Egyesült Államokban, Kaliforniában van.

FINDER POMPE

Az 1952-ben alapított Finder Pompe sokfajta megoldást kínál az ipar számos területén a nagyon egyszerűtől az összetett feladatokig. A Finder cégcsoport a világ 50 országába értékesíti termékeit. Központjai Olaszországban és Franciaországban működnek.

ALBIN

A svéd székhelyű Albin vállalat franciaországi gyárában készülnek immár több, mint 80 éve az ipari felhasználásra tervezett tömítés nélküli szivattyúk. A tömlős szivattyúk gyártásában 30 év tapasztalattal rendelkezik a vállalat. Ez idő alatt sikerült jó megoldásokat kínálni partnereinek. Az Albin szivattyúk használatával energiát, időt spórolhat a felhasználó.

SOMEFLU

A nagyteljesítményű Someflu ipari centrifugálszivatttyúk korrózív, maró hatású vegyszerek szállítására kiválóan alkalmasak.

HYCONTROL

A több, mint 25 éve alapított Hycontrol az ipar szinte minden területére gyártja és szállítja berendezéseit. A víz- és szennyvízkezelésben, élelmiszeriparban csakúgy, mint a vegyiparban, petrolkémiában de a külszíni kőfejtéseknél is nagy hasznát veszik a sok esetben biztonságtechnikai szempontból is nélkülözhetetlen műszereknek.

GEOPLAST

A Geoplast vállalat Ausztriában gyártja a polietilén anyagú tartályokat, melyek különféle tömény vegyszerek tárolására alkalmasak.

DMT

A spanyol DMT vállalat berendezései alkalmasak a legkülönbözőbb tulajdonságú (mészpor, polielektrolit, granulátum, stb.) anyagok pontos adagolására, a 0,02 l/h – 5000 l/h tartományban. Az adagolás működés közben 10-100% között állítható, a pontossága az anyagtól függően 0,5-3%.

BLACOH

A Blacoh Fluid Control vállalatot 1976-ban három üzletember alapította az USA-ban. Innen jött a névválasztás is: Robert Blair Gary Cornell, és Floyd Haynes. Mivel az alapítók az egyik legnagyobb dupla-membrán szivattyú gyárban dolgoztak, nap mint nap szembesültek a szivattyúk által okozott esetlegesen felmerülő problémákkal, úgymint a csővezeték rongálódása vagy a folyadék egyenetlensége.

WILLIAMS MILTON ROY

Sűrített levegő vagy gáz meghajtású adagolószivattyúk;

Olajiparban, gáziparban vagy egyéb olyan terekben kiválóan alkalmazhatók, ahol robbanásveszély áll fenn.

Global Water Solutions

Global Water Solutions Ltd. (GWS) a SWAN csoport tagja. A világ legjobb minőségű puffer (nyomás alatti, membrános) tartályait gyártja.

A cég kínálatában 0,16 – 10 000 liter térfogat közötti, nyomás alatti, zárt tartályok szerepelnek. Felhasználásuk széles körű: ivóvizes, kútszivattyús alkalmazásokban, fűtési, szolár, RO, valamint nyomásfokozókkal ellátott szivattyús rendszerekben alkalmazhatóak.

ZILMET

A ZILMET Európa legnagyobb vállalata a tágulási tartályok gyártásában. Az olasz gyártó 50 éves tapasztalattal rendelkezik. 2012. évben 150.000 nm területen, 6 gyárban több millió darab tartályt és lemezes hőcserélőt készítettek és értékesítettek.

GODWIN
Godwin a Xylem cégcsoport részeként önfelszívó víztelenítő szivattyúkat gyárt dízel vagy villanymotoros meghajtással.
Az autoamta önfelszívó szivattyúk (Dri-Prime®, NC, Vac-Prime) az építőiparban, bányászatban és egyéb ipari alkalmazásokban víztelenítési feladatokat látnak el a hidraulikus búvárszivattyúk (Heidra®) hígabb zagy és kommunális szennyvíz szivattyúzására alkalmasak.
ZDS
A Padova székhelyű ZDS elsősorban kútszivattyúk tervezésére és gyártására szakosodott cég. Az olaszországi gyárban már a kezdetektől az automatikus és innovatív megoldásokra összpontosítanak. Fő termékük a 4" csőkútszivattyú, melynek jellemzői a hatékony működés, könnyű telepíthetőség és hosszú élettartam.
 • 22.jpg
 • 23.jpg
 • 24.jpg
 • 25.jpg
 • 26.jpg
 • 27.jpg
 • 28.jpg
 • 29.jpg
 • 30.jpg
 • 31.jpg
 • 32.jpg
 • 33.jpg
 • 34.jpg
 • 35.jpg
 • 36.jpg
 • 37.jpg
 • 38.jpg
 • 39.jpg
 • 40.jpg
 • 41.jpg